Direcció General de Comunicació

Nomenaments del Govern

Nomenaments del Govern

query_builder   24 maig 2011 13:46

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Govern

El Govern ha aprovat el següent nomenament:

Jordi Cabré i Trias, director general de Promoció i Cooperació Cultural del Departament de Cultura

Nascut a Barcelona l'any 1974.

Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Màster en Govern i Gestió Pública per la UPF, ESADE i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i diploma de Postgrau en Direcció de l'Empresa, per l'Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.

Ha estat director del departament de producció a Manterola División Arte, empresa dedicada a la producció museogràfica i expositiva. També ha dirigit l'empresa Loon Comunicació, especialitzada en assessorament de comunicació empresarial i producció audiovisual, i cap de l'Àrea de Comunicació de la Federació Catalana de Vela.

Ha impulsat i redactat diversos projectes museogràfics per a l'empresa Cromàtica, especialitzada en elaboració de projectes per a museus, centres d'interpretació, exposicions i intervencions museogràfiques. També ha estat consultor estratègic a l'empresa DEP, especialista en anàlisi del funcionament d'entitats i empreses, així com en comunicació corporativa i planificació estratègica. Així mateix, ha treballat com a assessor jurídic a l'Autoritat Portuària de Barcelona (2000-2008) a l'àrea de dret administratiu, contractació i concessions, contenciosos administratius, mercantil, marítim i penal. També ha treballat als departaments Econòmic-Financer i de Pla Estratègic de la mateixa entitat.

Ha estat director de la branca d'informatius de la xarxa de televisions locals Comunicàlia (2008-2009) i del diari electrònic Elsingulardigital.cat (2006-2008). També ha col•laborat en diversos mitjans de comunicació com l'AVUI, El Punt, El Singular Digital, Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio i TV3.

És autor de diverses novel•les: Postal de Krypton, La Pregària del Diable; Rubik a les Palpentes, El Virus de la Tristesa, i Després de Laura. És membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), soci de l'Ateneu Barcelonès i membre de la Junta d'Òmnium Cultural.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia