Direcció General de Comunicació

El Govern incrementa en 57 noves places les residències Creu de Palau de Girona i Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

El Govern incrementa en 57 noves places les residències Creu de Palau de Girona i Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

query_builder   31 maig 2011 16:27

event_note Nota de premsa

El Govern incrementa en 57 noves places les residències Creu de Palau de Girona i Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

 
  • Per cobrir l’increment d’usuaris el Consell Executiu ha autoritzat en conjunt la contractació de 33 auxiliars d’infermeria
 
El Govern ampliarà en conjunt en 57 noves places l’ocupació de les residències per a la gent gran Creu de Palau, de Girona, i Mare de Déu de la Mercè, de Tarragona, dos equipaments gestionats per l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). Per fer front a aquest increment de demanda el Consell Executiu ha autoritzat avui la contractació de 33 places de treball d’auxiliars d’infermeria per als dos centres.
 
El Consell Executiu ha aprovat avui la modificació de les limitacions fixades en matèria de despeses de personal amb motiu de la pròrroga dels pressupostos per tal de poder cobrir 20 noves places d’auxiliar de geriatria a la residència Creu de Palau, de Girona, que actualment compta amb 140 usuaris i que ampliarà en 20 més les seves places. D’aquesta manera, el centre passarà a tenir una plantilla de 91 persones.
 
La residència Creu de Palau, de Girona, disposa dels serveis següents:
 
  • Servei de residència assistida. Ofereix una assistència integral a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències.
  • Habitatge tutelat. Estances d’ús comú, que ofereix un servei d’acolliment alternatiu a persones grans autònomes, les circumstàncies familiars de les quals no els permeten romandre en la pròpia llar.
 
 
13 noves places a Tarragona
 
El Govern també ha acordat ampliar en 20 places l’oferta de la residència de gent gran Mare de Déu de la Mercè, de Tarragona, un equipament de l’ICASS que compta actualment amb 75 usuaris. Amb l’objectiu de fer front a l’increment d’usuaris i garantir el bon funcionament del centre, el Consell Executiu ha autoritzat la cobertura de 13 noves places d’auxiliar de geriatria. D’aquesta manera, el centre passarà a tenir una plantilla de 61 persones.
 
La residència Mare de Déu de la Mercè, de Tarragona, ofereix els serveis següents als usuaris:
 
  • Servei de residència assistida. Ofereix una assistència integral a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències
  • Servei d’acolliment diürn o centre de dia. Ofereix el mateix servei que a la residència, però només durant unes hores cada dia
  • Casal de gent gran. Centre d’acolliment, esbarjo i convivència
 
El 8 de març passat el Govern va aprovar autoritzar la reposició del personal de la xarxa d’equipaments de serveis socials del Departament de Benestar Social i Família, com ja havia fet prèviament amb el personal docent i el personal sanitari de l’Institut Català de la Salut per tal de garantir el normal funcionament d’aquests serveis socials.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia