Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords de Govern

query_builder   14 juny 2011 13:39

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

Més de 52.000 euros per impulsar traduccions literàries al català
                                  
El Govern ha aprovat una línia de subvencions de 52.414 euros a empreses editorials per a la traducció al català d’obres literàries escrites en altres llengües. L’objectiu és donar suport a propostes de traducció al català de textos literaris per a la seva publicació en forma de llibre o qualsevol altre suport d’edició.
 
D’altra banda, el Consell Executiu també ha aprovat destinar 2.000 euros a concedir subvencions a empreses editorials per a la traducció a l’occità d’obres literàries en català. La finalitat és promoure iniciatives que incloguin actuacions específiques per fomentar el coneixement i l’ús de la llengua occitana a Catalunya.
 
 
Acceptació de la cessió gratuïta d’un terreny municipal de Prat de Comte com a base operativa del Parc Natural dels Ports

El Govern ha acceptat la cessió gratuïta d’un terreny de 1.897,96 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Prat de Comte que serà destinat com a base operativa del Parc Natural dels Ports. Es tracta d’una finca situada a la partida Sort de la Vinya, coneguda com Les Sorts.
 
El 16 de juny de 2009 el Govern havia acceptat la cessió gratuïta del mateix terreny, amb una superfície inferior, de 1.700 metres quadrats. Els Serveis Territorials d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre van instar el promotor de l’obra a modificar l’emplaçament de l’edifici, la qual cosa ha comportat l’ampliació de la finca inicialment cedida en 197,96 metres quadrats més.
 
Creat el 2001 pel Govern de la Generalitat, el Parc Natural dels Ports té una superfície de 35.000 hectàrees i s’estén en 9 municipis de les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. De les 30.000 hectàrees del Parc, poc més de 13.000 (38%) són de propietat privada. La resta pertanyen als ajuntaments (41%) i a la Generalitat (20%). La finca cedida al Govern s’incorporarà a l’Inventari General de Béns de la Generalitat.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia