• El cap de l’Executiu ha inaugurat, aquesta tarda, l’ampliació del centre de producció d’aquesta farmacèutica a Sant Cugat del Vallès
El president ha inaugurat l'ampliació de les noves línies de producció de Boehringer Ingelheim
El president, aquesta tarda, a Boehringer
 
El president ha assegurat avui que Catalunya necessita empreses que creixin i creïn riquesa, perquè “aquesta és la fórmula per sortir de la situació complicada en què ens trobem”. El cap de l’Executiu, després de fer una visita a les instal·lacions de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, que amplia fins a 8 les línies estèrils de fabricació d’injectables, l’ha posada com a exemple perquè “són empreses que creixen en moments difícils, innoven, exporten i creen llocs de treball”.
 
El president ha recordat que es tracta d'una empresa familiar i ha volgut aprofitar l'ocasió per agrair-los  “la seva llarga trajectòria a Catalunya”, destacant que es tracta d’una “empresa capaç de créixer, invertir, ampliar i exportar”, que considera que “és el que necessitem”.
 
En el decurs de la seva intervenció, el president Mas també ha assegurat que tot i que les notícies parlen de grans turbulències, “aquestes sempre acaben passant i després sempre queda la indústria, les empreses serioses que converteixen idees en productes i van endavant”.  
 
El cap del Govern també ha fet referència als orígens de Boehringer Ingelheim, una empresa alemanya, i ha dit que “com els alemanys, els catalans tenim una tradició de gent d'empresa que han fet un país que val la pena”.
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat, aquesta tarda, l’ampliació de les instal·lacions de Boehringer Ingelheim al seu Centre de producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès, acompanyat de l’alcaldessa de la població, Mercè Conesa; del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general i el president del Consell d’Administració de BIESA, Manuel Garcia Garrido i Lluís Llubià, respectivament.
 
Amb aquesta ampliació consolida així la seva aposta per Catalunya on és present des de fa gairebé 60 anys amb dos centres de fabricació internacional: el de Producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès i el de Química Fina de Malgrat de Mar.
 
 

2  

Imatges

El president Mas durant la visita a Boehringuer, a Sant Cugat, aquesta tarda

El president Mas durant la visita a Boehringuer, a Sant Cugat, aquesta tarda 395

El president Mas descobreix la placa inaugural de l'ampliació

El president Mas descobreix la placa inaugural de l'ampliació 405