Salut

El conseller de Salut i l'alcalde de Barcelona inauguren la Clínica Sant Antoni

query_builder   16 setembre 2011 14:29

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut i l'alcalde de Barcelona inauguren la Clínica Sant Antoni

 
Aquest nou equipament és un centre sociosanitari situat al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

El centre té una superfície de 15.500 metres quadrats.

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han inaugurat avui la Clínica Sant Antoni al barri de Zona Franca-la Marina de Barcelona, un nou servei d’assistència sociosanitària i rehabilitació de llarga estada.
 
Aquest centre, situat al carrer de Sant Eloi, ha suposat una inversió aproximada de vuit milions d’euros i compta amb un edifici de 15.500 metres quadrats i 300 llits. Aquest nou equipament permetrà millorar l’atenció sociosanitària dels ciutadans de l’àrea de referència gràcies a l’amplitud dels espais i la qualitat de les instal·lacions.
 
La Clínica Sant Antoni atendrà pacients que necessiten un període de convalescència llarg i una supervisió clínica continuada com, per exemple, les persones d’edat avançada amb fractures òssies i pèrdua d’autonomia. Per dur a terme la tasca de rehabilitació i cures de llarga durada, el centre comptarà amb un equip de professionals qualificats que garantiran la qualitat assistencial.
 
Alhora, el servei d’aquest centre sociosanitari estarà vinculat als hospitals d’aguts de la seva àrea de referència (Hospital Clínic, Hospital Plató i Hospital Sagrat Cor) i reforçarà l’atenció domiciliària.