Direcció General de Comunicació

EAJA

El Govern reestructura l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat

query_builder   27 setembre 2011 15:15

event_note Nota de premsa

El Govern reestructura l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat

  • La mesura permetrà simplificar l’organització de l’entitat i reduir a la meitat el seu cost de funcionament
El Govern ha aprovat aquest matí el Decret de reestructuració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA) amb l’objectiu de reduir-ne i simplificar-ne l’organització, d’acord amb els criteris d’eficiència i austeritat, per tal de fer-la més eficient i eficaç i adequar-la a les necessitats i realitats actuals. La nova estructura permetrà a la Generalitat reduir a la meitat el cost de funcionament de l’entitat. 
 
El Decret elimina les tres subdireccions generals que existien i que passen a integrar-se en una única subdirecció general dependent de la Direcció General de Tributs i Jocs del Departament d’Economia i Coneixement. D’aquesta subdirecció general en depenen 5 unitats: la unitat comercial i de publicitat; la tècnica; la jurídica i de contractació; la de gestió de personal i atenció ciutadana, i la unitat de gestió econòmica. L’estructura anterior comptava amb una plaça de coordinador general que també ha quedat amortitzada amb el nou Decret.
 
L’EAJA s’encarrega de l’organització i la comercialització dels jocs gestionats per la Generalitat, de la recaptació dels ingressos públics derivats d’aquesta activitat i del pagament dels premis. La nova estructura permet tecnificar el funcionament de l’entitat i desenvolupar amb la màxima eficàcia i amplitud les competències de loteries que té encomanades.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia