Incasòl

Lliurament de premis i inauguració de l'exposició del 2n Concurs de fotografia i creació als espais d'INCASÒL

query_builder   28 setembre 2011 12:57

event_note Nota de premsa

Lliurament de premis i inauguració de l'exposició del 2n Concurs de fotografia i creació als espais d'INCASÒL

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL), l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), i ARQUIN-FAD, inauguren aquesta tarda a les 19:30h l’exposició Fotografia i creació als espais d’INCASÒL que recull els treballs premiats a la segona edició del Concurs de Fotografia organitzat pels tres organismes.
 
L’acte s’iniciarà amb el lliurament de premis als alumnes a càrrec del director de l’INCASÒL, Josep Anton Grau, i dels presidents de l’IFEC, Miquel Games, i d’Arquinfad, Sílvia Farriol.
 
El certamen gira entorn les actuacions de sòl, de rehabilitació del patrimoni i les obres d’habitatge promogudes per l’INCASÒL que han servit d’escenari dels treballs presentats pels concursants. Aquest consten d’una sèrie de tres fotografies que els alumnes han realitzat aportant la seva particular visió, des del documental al experimental, a través de la fotografia de paisatge, arquitectura, interiorisme, natura morta o reportatge. En total han participat 42 joves fotògrafs que han presentat 126 treballs de molt bona qualitat tal i com ha destacat el jurat.
 
El jurat ha atorgat 9 premis en quatre categories diferents, destacant el Premi Especial del Jurat per a l’estudiant Tomàs Montes, i 4 mencions especials. (Vegeu Annex.1 per consultar el llistat complert dels autors guardonats). Tots aquests treballs es poden veure a la Sala Fòrum del FAD (Plaça dels Àngels 6-8 de Barcelona) fins el 21 d’octubre.
 
INCASÒL, l’IEFC i ARQUIN-FAD han editat un catàleg amb tots els treballs presentats al concurs que també es podran veure al web de l’INCASÒL.
 
L’exposició reserva un espai per poder visionar els reportatges del programa de televisió Cases i Coses dedicats a diferents actuacions de l’INCASÒL. Aquest magazine ha estat coproduït amb Alins Studio i ha comptat amb el suport d’ARQUIN-FAD.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 141