Empresa i Coneixement

INDÚSTRIA

La multinacional francesa Policolor Offset posa en marxa la seva nova seu a Barberà del Vallès amb una inversió de 6 milions d'euros

query_builder   30 setembre 2011 16:23

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

La multinacional francesa Policolor Offset posa en marxa la seva nova seu a Barberà del Vallès amb una inversió de 6 milions d'euros

·         Amb la inauguració d’aquestes noves instal·lacions, l’empresa fabricant d’estoigs farmacèutics pretén augmentar la producció, la plantilla i doblar el volum de negoci en un període de dos anys.
 
·         Policolor Offset ha rebut el suport de l’àrea de promoció i atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
La multinacional francesa Policolor Offset posa en marxa la seva nova seu de fabricació d’estoigs farmacèutics a Barberà del Vallès, amb una inversió de 6 milions d’euros. Les instal·lacions tenen una superfície de 6.000 m². La firma francesa, filial del grup LGR Emballages, ha rebut el suport de l’àrea de promoció i atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
El Director General d’Indústria, Joan Sureda, ha visitat avui la nova seu i ha volgut remarcar que aquest és un exemple del tipus d’empreses que desitgem per a Catalunya: firmes que aposten per la innovació, la tecnologia i la responsabilitat social”.
 
Policolor Offset és la segona productora d’estoigs farmacèutics a Catalunya, amb un volum de fabricació de 250 milions d’unitats anuals. L’empresa, que fins ara tenia la seva seu a l’Hospitalet de Llobregat, ha facturat 6 milions d’euros en l’últim exercici i preveu doblar la facturació en un període de dos anys. A la nova planta hi mantindrà la plantilla de 40 treballadors, que preveu augmentar amb una vintena de nous llocs de treball.
 
El trasllat a Barberà del Vallès va acompanyat d’una evolució en la maquinària de producció per disposar d’una de les millors instal·lacions a l’Estat espanyol per a la fabricació d’estoigs farmacèutics. Els clients de Policolor Offset són multinacionals farmacèutiques com Novartis, Sanofi, Kern Pharma o Glaxo SmithKline.
 
Policolor Offset ha rebut el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea de promoció i atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació. Invest in Catalonia ofereix serveis d’assessorament adaptats a les necessitats de les empreses que estudiïn establir-se o expandir el seu negoci a Catalunya. L’objectiu és impulsar inversions al territori d’alt impacte, econòmicament i tecnològicament sòlides.