Direcció General de Comunicació

Conveni energies renovables

El Govern impulsa l'ús de les energies renovables a través d'un conveni entre l'ICAEN i l'IDAE

query_builder   11 octubre 2011 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa l'ús de les energies renovables a través d'un conveni entre l'ICAEN i l'IDAE

  • La dotació de l’acord ascendeix a 3,7 milions d’euros per aplicar les mesures del Pla d’Energies Renovables corresponents a Catalunya el 2011
El Govern impulsa l’ús de les energies renovables a Catalunya a través d’un conveni de col·laboració entre l’Institut Català d’Energia (ICAEN), entitat adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, i l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE). Amb una inversió de 3,7 milions d’euros, l’acord permetrà desenvolupar les mesures de suport públic corresponents a Catalunya durant l’any 2011.
 
El conveni estableix que l’ICAEN gestionarà aquests fons, que tindran com a destí la subvenció d’actuacions en àrees com l’energia solar tèrmica de baixa temperatura, la biomassa tèrmica, l’energia solar fotovoltaica aïllada, la geotèrmia o petites instal·lacions per a l’obtenció i aprofitament del biogàs. L’objectiu és diversificar les fonts energètiques i avançar en la reducció del consum de combustibles d’origen fòssil.
 
El foment de les energies renovables és una de les mesures que han de permetre l’avenç cap a un model energètic més sostenible i amb una menor dependència de l’exterior, dos dels eixos bàsics que regiran el Pla de l’Energia i del Canvi Climàtic 2012-2020, actualment en fase d’elaboració.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia