Delegació a Madrid

El delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas, organitza una trobada amb els actors catalans ubicats a Madrid

query_builder   5 octubre 2011 10:10

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas, organitza una trobada amb els actors catalans ubicats a Madrid

 
A l'acte, que ha tingut lloc al Centre Cultural Blanquerna, han assistit prop de 60 actors, actrius, directors de teatre i de televisió catalans que viuen o treballen a Madrid
delegacio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Madrid hi ha un gran nombre d'actors catalans al món del teatre i a les sèries de televisió. Era el moment de reunir-los a tots per primera vegada i felicitar-los per la seva tasca en aquesta ciutat. Així ho ha fet el delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas. 

Inicialment ha llegit el discurs del conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, qui no ha pogut assistir a la trobada, però ha deixat clar que la tasca d'aquests actors és un referent de la qualitat i la bona feina dels professionals catalans, alhora que els encoratja a seguir treballant i a seguir desplegant tot el seu talent.

Entre els assistents, cal nomenar alguns noms de la imatge de grup. Noms com ara Assumpció Balaguer, Anna Maria Barbany, Pepe Martín, Sílvia Tortosa, Silvia Marsó, Josep Maria Pou (director i actor de l’obra “Truca un Inspector”), Victor Valverde, Pep Cruz (obra "Top Model"), Carme Conesa, Mariona Ribas (sèrie La República), Mercedes Lezcano (vídua d’Adolfo Marsillach), Jordi Rebellón (“Hospital Central”), Carles Canut i tots els actors de l’obra “Truca un Inspector” que té lloc al teatre la Latina, Francesc Albiol (de l’obra de teatre “Fuga” dirigida pel català Jordi Galcerán), Jordi Coromina i Noelia Oliver (que juntament amb Pep Cruz interpreten l’obra “Top Model” al teatre Fernán Gómez), David Selvas, Sandra Monclús i Norbert Martínez (tots tres actors de l’obra “Product” al Teatro Maria Guerrero), Marta Calvó, Esteve Ferrer (director de teatre amb l’obra “Toc Toc” tres temporades a Madrid), Mariona Tena (sèrie “Gran Reserva”) i Joan Carles Suau (“La República”)entre altres.