Direcció General de Comunicació

Convocatòria de beques

El Govern aprova una convocatòria de beques pluriennal per a la recerca sobre l'organització territorial dels estats

query_builder   18 octubre 2011 14:36

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una convocatòria de beques pluriennal per a la recerca sobre l'organització territorial dels estats

  • Els ajuts s’adrecen a joves investigadors i professors universitaris i responen al foment de la recerca, un dels objectius principals de l’Institut d’Estudis Autonòmics
El Govern ha aprovat avui una convocatòria de beques per a la recerca sobre l’organització territorial dels estats per al període 2012-2014, amb un import total de 190.000 euros. Les subvencions estan adreçades al personal universitari i responen al foment de la recerca, un dels objectius principals de l’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA).
 
Es tracta d’ajuts per a joves investigadors i professors universitaris interessats en la recerca de l’organització territorial dels estats. En total hi ha cinc tipus de modalitats: per a investigadors que marxen a l’estranger, per a investigacions individuals dins de l’Estat, per a investigadors estrangers que vénen a Catalunya, per a equips d’investigadors i per a col·laboradors amb l’IEA.
 
L’activitat de la part de recerca de l’Institut d’Estudis Autonòmics es porta a terme a través de tres instruments: la publicació de llibres, la convocatòria de beques i la celebració de seminaris, i per tant, va més enllà de l’activitat d’assessorament als diversos departaments de la Generalitat en matèria de desenvolupament autonòmic.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia