Empresa i Treball

TURISME

Una trentena d'empreses i 128 entrevistes, a les Jornades de Mercats Emissors que l'Agència Catalana de Turisme organitza a Reus

query_builder   20 octubre 2011 13:06

event_note Nota de premsa

TURISME

Una trentena d'empreses i 128 entrevistes, a les Jornades de Mercats Emissors que l'Agència Catalana de Turisme organitza a Reus

 
·           En aquestes jornades les empreses catalanes s’entrevisten amb els directors dels Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPT) a l’exterior, per tal de conèixer les tendències de la demanda en els diversos mercats emissors.
 
·           Els mercats que més interès han despertat entre el sector turístic tarragoní són: França, Països Nòrdics, Rússia i Benelux.
 
Una trentena d’empreses del sector turístic de les comarques tarragonines participen avui a les Jornades de Mercats Emissors que organitza l’Agència Catalana de Turisme, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
En el transcurs d’aquestes jornades, que tenen lloc a FiraReus, els empresaris mantindran un total de 128 entrevistes amb els directors dels Centres de Promoció Turística (CPT) a l’exterior, i amb especialistes de l’Agència en els diferents segments de l’oferta turística (cultura, gastronomia, negocis, golf, etc.).
 
Les Jornades de Mercats Emissors són una bona oportunitat per al sector turístic català ja que reben, a través de les entrevistes personalitzades amb els directors dels CPT, informació de primera mà sobre les tendències de la demanda i les novetats dels principals mercats emissors de turistes cap a Catalunya: França, Regne Unit i Irlanda, Països Nòrdics, Rússia i ex repúbliques soviètiques, Benelux, Alemanya, Itàlia, Xina i la resta de l’Estat espanyol.
 
Aquesta acciórespon a la voluntat de la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Ocupació de generar informació, tant quantitativa com qualitativa, sobre la demanda turística i posar-la a l'abast dels professionals del sector turístic català.
 
Els participants en aquestes jornades són principalment empreses d’activitats i serveis turístics, allotjaments i organismes oficials de les comarques tarragonines. Les empreses i institucions participants reben també informació sobre els serveis que ofereix l’Agència Catalana de Turisme per ajudar-los a comercialitzar la seva oferta.
 
En el tram final de la temporada alta turística, i a partir de la informació facilitada pels experts de l’Agència Catalana de Turisme, empreses i  entitats catalanes tenen les claus per millorar la comercialització dels seus productes i serveis i adequar-los a les característiques i peculiaritats de cada mercat emissor; preparar la propera temporada i planificar noves estratègies de promoció per satisfer les necessitats dels clients amb èxit i eficàcia.
 
L’Agència Catalana de Turisme organitza les Jornades de Mercats Emissors per tal d’acostar-se al teixit empresarial català. Les jornades ja s’han celebrat a Girona i Barcelona i demà arriben a Lleida.
 
Empreses i entitats participants a les Jornades de Mercats Emissors de Reus
 
  1. Ajuntament d’Alcanar
  2. Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
  3. Best Hotels
  4. Blaumar Hotel
  5. Consell Comarcal del Baix Camp
  6. Consell Comarcal del Priorat
  7. Estació Nàutica Salou – Cambrils - Mont-Roig/Miami Platja - Vandellòs/L’Hospitalet
  8. Fira Reus
  9. Hotel Priorat
  10. Hotel Urbis Centre
  11. La Ruta del Cister
  12. Nordic Walking Series
  13. Patronat de Turisme de la Costa Daurada
  14. Patronat de Turisme de Salou
  15. Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre
  16. Patronat de Turisme de l’Ampolla
  17. Patronat Municipal de Turisme de Calafell
  18. Patronat Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar
  19. Patronat Municipal de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors
  20. Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
  21. Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca
  22. Patronat Municipal de Turisme de El Vendrell
  23. PortAventura
  24. Reus Turisme
  25. SB Hotels
  26. Sol-Active tours
  27. Termes de Montbrió
  28. Terminaltour
  29. Turisme de Cambrils
  30. Turisme Mont-Roig / Miami Platja
  31. Viajes Velero
 
Informes dels principals mercats emissors:

1  

Imatges

Fotografia de les Jornades de Mercats Emissors a Reus

Fotografia de les Jornades de Mercats Emissors a Reus 1492

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia