Empresa i Treball

TURISME

Més de 20 empreses i 105 entrevistes, a les Jornades de Mercats Emissors que l'Agència Catalana de Turisme ha organitzat a Lleida

query_builder   21 octubre 2011 13:56

event_note Nota de premsa

TURISME

Més de 20 empreses i 105 entrevistes, a les Jornades de Mercats Emissors que l'Agència Catalana de Turisme ha organitzat a Lleida

·           En aquestes jornades les empreses catalanes s’entrevisten amb els directors dels Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPT) a l’exterior, per tal de conèixer les tendències de la demanda en els diversos mercats emissors.
 
·           Els mercats que més interès han despertat entre el sector turístic lleidatà són: França, Alemanya, Regne Unit i Benelux.
 
 
Més de vint empreses del sector turístic de les comarques lleidatanes han participat avui a les Jornades de Mercats Emissors que organitza l’Agència Catalana de Turisme (ACT), adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
En el transcurs d’aquestes jornades, que han tingut lloc a La Seu Vella, els empresaris han mantingut un total de 105 entrevistes amb els directors dels Centres de Promoció Turística (CPT) a l’exterior, i amb especialistes de l’Agència en els diferents segments de l’oferta turística (cultura, gastronomia, negocis, golf, etc.).
 
Les Jornades de Mercats Emissors són una bona oportunitat per al sector turístic català, ja que reben, a través de les entrevistes personalitzades amb els directors dels CPT’s, informació de primera mà sobre les tendències de la demanda i les novetats dels principals mercats emissors de turistes cap a Catalunya: França, Regne Unit i Irlanda, Països Nòrdics, Rússia i ex repúbliques soviètiques, Benelux, Alemanya, Itàlia, Xina i la resta de l’Estat espanyol.
 
Aquesta acció respon a la voluntat de la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Ocupació de generar informació, tant quantitativa com qualitativa, sobre la demanda turística i posar-la a l’abast dels professionals del sector turístic català.
 
Els participants en aquestes jornades són principalment empreses d’activitats i serveis turístics, allotjaments i organismes oficials de les comarques lleidatanes. Les empreses i institucions participants reben també informació sobre els serveis que ofereix l’Agència Catalana de Turisme per ajudar-los a comercialitzar la seva oferta.
 
En el tram final de la temporada alta turística, i a partir de la informació facilitada pels experts de l’Agència Catalana de Turisme, empreses i entitats catalanes tenen les claus per millorar la comercialització dels seus productes i serveis i adequar-los a les característiques i peculiaritats de cada mercat emissor; preparar la propera temporada i planificar noves estratègies de promoció per satisfer les necessitats dels clients amb èxit i eficàcia.
 
L’Agència Catalana de Turisme organitza les Jornades de Mercats Emissors per tal d’acostar-se al teixit empresarial català. Les jornades s’han celebrat també a Girona, Barcelona i Tarragona.
 
Empreses i entitats participants a les Jornades de Mercats Emissors de Lleida
 
  1. Balneari de Caldes de Boí
  2. Càmping el Solsonès
  3. Casa Julià
  4. Consell Comarcal de la Noguera
  5. Consell Comarcal de la Segarra
  6. Consorci de Turisme Valls d’Àneu
  7. Copos Events
  8. Disseny Viatges BR4
  9. Hotel Real Lleida
  10. Hotel Terradets
  11. La Rafting Company
  12. La Ségola PD&M, SL (Tar)
  13. Monestir de les Avellanes Meeting & Ecoresort
  14. Naut Viajes
  15. Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès
  16. Pirineu Emoció Agència de Viatges
  17. Roc Roi
  18. Solsona Turisme
  19. Torisme Val d’Aran
  20. Turisme de La Seu
  21. Turisme de Lleida
  22. Viajes Iltrida
 
 
 
 

1  

Imatges

El subdirector de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, acompanyat pel vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Jordi Blanch, en les Jornades a Lleida

El subdirector de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, acompanyat pel vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Jordi Blanch, en les Jornades a Lleida 2292

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia