Direcció General de Comunicació

nomenaments

ACORD DE GOVERN

Nomenaments

query_builder   25 octubre 2011 15:57

event_note Nota de premsa

ACORD DE GOVERN

Nomenaments


El Govern ha aprovat els nomenaments següents:

Anna Cabré i Pla, presidenta del Consell Català d’Estadística  
 
Nascuda aBarcelona l’any 1943.
 
Directora del Centre d’Estudis Demogràfics (CED), des de la seva creació al 1984 i Catedràtica de Geografia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
Llicenciada i Doctora en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada en Demografia i Desenvolupament Econòmic i Social a la Universitat de París.
 
Des de 1969, ha ensenyat Anàlisi Demogràfica a les Universitats de Montréal, Paris-X, Paris-I, El Colegio de México, Autònoma de Barcelona i Girona. Coordina el Programa de Doctorat en Demografia de la UAB des de la seva creació el 1994. Ha dirigit 20 tesis presentades i 6 en curs. 
Anna Cabré és autora d'una extensa bibliografia, en què destaca El sistema català de reproducció, obra de referència de la demografia catalana. És membre electe del Consell de l’European Association for population Studies (EAPS); membre del Consell Científic de l’European Doctoral School in Demography (EDSD), i ha estat vocal del Consell de la IUSSP (International Union for the Scientific Study of Population) entre 1994 i 2001 i presidenta del Grup de Població de l'AGE (Asociación de Geógrafos Españoles) entre 2000 i 2004.
Xavier Farriols Solà, director de Serveis del Departament de Justícia

Nascut a Barcelona l’any 1953.
 
Doctor en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona. Analista financer. Màster en economia i direcció d’empreses (IESE) i màster en desenvolupament i capacitats directives (ULISSES) per la Universitat Pompeu Fabra.
 
Ha treballat a la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona; a Banca Catalana, on ha ocupat diversos càrrecs: Servei d’Estudis, Departament Internacional, Crèdit Sindicats i Finançaments Especials. També ha estat director general de la divisió de Copcisa Eléctrica i director executiu d’Invercartera Energia (Grup Caixa Catalunya). Entre 1981 i 2007 ha estat professor associat d’economia i projectes d’inversió a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya.
 
El maig de 2011 és nomenat personal eventual del Departament de Justícia, com a assessor econòmic.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia