Delegació a les Terres de l'Ebre

Els instituts de l'Ebre de Tortosa i Ramon Berenguer IV d'Amposta impulsen el programa Acredita't a les Terres de l'Ebre

query_builder   9 novembre 2011 10:08

event_note Nota de premsa

Els instituts de l'Ebre de Tortosa i Ramon Berenguer IV d'Amposta impulsen el programa Acredita't a les Terres de l'Ebre

  • El programa Acredita’t consta de 3 etapes: assessorament, avaluació i acreditació de la competència
El Departament d’Ensenyament i el Departament d’Empresa i Ocupació convoquen el programa Acredita’t, per tal d’avaluar i acreditar les competències dels professionals adquirides a través de l’experiència laboral o vies de formació no reglada. Així, es facilita l’obtenció tant d’un certificat de professionalitat com d’un títol de formació professional.
 
A les Terres de l’Ebre, els instituts que hi participen són, a Tortosa, l’Institut de l’Ebre, en l’especialitat d’atenció sociosanitària i trasllat sanitari; i l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, en atenció sociosanitària.
 
Aquest programa Acredita’t consta de 3 etapes: assessorament, avaluació i acreditació de la competència, i caldrà assistir a algunes sessions presencials en el centre assignat. Per a participar-hi, la persona candidata s’ha d’inscriure a l’Oficina Virtual de tràmits i fer un seguiment del calendari que es proposa.
 
En aquest sentit, es pot trobar més informació a la pàgina web del Departament d’Ensenyament (www.gencat.cat/ensenyament – Acredita’t), a la del Departament d’Empresa i ocupació, i a l’Oficina virtual de tràmits i als instituts.