Direcció General de Comunicació

Reestructruació EAPC

El Govern aprova la reestructuració de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

query_builder   15 novembre 2011 13:56

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la reestructuració de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

  • La nova Subdirecció de Recerca i Gestió impulsarà la investigació encaminada a la millora dels serveis públics
  • Amb la nova estructura es passa de 12 a 10 òrgans, amb un estalvi de 55.784 euros
 
El Govern ha aprovat avui la nova estructura de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), un organisme autònom adscrit al Departament de Governació i Relacions Institucionals, que té competències específiques en matèria de formació i selecció del personal funcionari. La reestructuració respon a la necessitat d’adaptar la seva estructura als reptes que es plantegen en el moment actual, com és la millora continuada de la qualitat, tant en matèria de selecció i formació com de recerca, per esdevenir un referent nacional i internacional.
 
Amb la finalitat d’adequar l’estructura de l’EAPC a aquest nou context es crearan dues subdireccions que substitueixen l’actual Subdirecció General i que permetran una gestió diferenciada dels àmbits administratius i formatius. D’aquesta manera, passen a dependre de la direcció de l’escola dues subdireccions generals: la Subdirecció General de Formació i Suport a la Selecció i la Subdirecció General de Recerca i Gestió. Amb el canvi la recerca adopta un paper més significatiu, amb la finalitat d’aportar des de l’Escola coneixement expert i propostes d’innovació que possibilitin la millora del funcionament dels serveis públics.
 
Així mateix, en la nova estructura se suprimeixen el Servei de Formació Descentralitzada i no Presencial i la Secció de Formació no Presencial, així com la Secció de Suport a la Selecció. D’aquesta manera es passarà dels 12 òrgans actuals a 10, la qual cosa generarà un estalvi de 55.784 euros.
 
De la Subdirecció General de Formació i Suport a la Selecció en depenen el Servei de Formació Contínua i Suport a la Selecció i el Servei de Formació i Selecció per a l’Administració Local. De la Subdirecció General de Recerca i Gestió en depenen el Servei de Recerca, Documentació i Publicacions i el Servei de Gestió Administrativa i Règim Interior.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia