Direcció General de Comunicació

Conveni consell comarcal Tarragonès

Altres acords del Govern

query_builder   22 novembre 2011 16:00

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern col·laborarà amb la gestió del patrimoni documental del Consell Comarcal del Tarragonès i de la comarca
 
El Govern ha aprovat avui la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura, el Ministeri de Cultura i el Consell Comarcal del Tarragonès per a la gestió del patrimoni documental de l’organisme i del conjunt de la comarca.
 
El Departament de Cultura, que impulsa i coordina la Xarxa d’Arxius Comarcals, col·laborarà amb el Consell Comarcal del Tarragonès en la implantació i manteniment del seu sistema de gestió documental. A més, també participarà en la creació d’una estructura de suport als altres arxius de la comarca, en especial dels municipis de fins a 10.000 habitants, a través de l’Arxiu Històric Provincial de Tarragona, que exerceix alhora les funcions d’arxiu provincial i comarcal. Per materialitzar aquest suport el Departament de Cultura transferirà 20.000 euros al Consell Comarcal del Tarragonès.
 
De la seva banda, el Consell Comarcal del Tarragonès continuarà les tasques de manteniment i gestió de l’arxiu general del Consell i es dotarà dels recursos humans i la infraestructura necessaris per assistir els altres arxius de la comarca de manera itinerant. Aquestes tasques les exercirà sota la direcció de l’Arxiu Històric Provincial de Tarragona.
 
Amb aquest acord es dóna continuïtat als acords que les tres institucions han subscrit anualment des de 2008 amb l’objectiu de prestar suport tècnic i organitzatiu als arxius de la comarca del Tarragonès.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia