Direcció General de Comunicació

Conveni amb Israel

Catalunya i Israel col·laboraran en R+D aplicada a la indústria

query_builder   22 novembre 2011 16:03

event_note Nota de premsa

Catalunya i Israel col·laboraran en R+D aplicada a la indústria

  • El Consell Executiu ha donat llum verd a un conveni entre ACC1Ó i la seva homòloga israeliana, Israeli Industry Center for R&D (MATIMOP), que impulsarà la recerca industrial conjunta entre els dos paÏsos
 
El Govern de la Generalitat signarà la setmana vinent a través d’ACC1Ó un conveni de col·laboració amb el centre de recerca i desenvolupament industrial d’Israel MATIMOP (Israeli Industry Center for R&D). El Consell Executiu ha donat llum verd avui a l’acord, amb el qual els dos països volen estrènyer els vincles econòmics ja existents i reforçar la cooperació en l’àmbit científic i tecnològic.
 
MATIMOP és l’agència governamental del Departament d’Indústria d’Israel que coordina la cooperació industrial i fomenta els projectes internacionals d’R+D+I entre empreses israelianes i d’altres països. De la mateixa manera que ACC1Ó dóna suport a les empreses catalanes, la seva homòloga MATIMOP impulsa les empreses israelianes en el desenvolupament d’innovacions, tecnologies i nous productes i serveis.
 
La signatura de l’acord entre ambdues organitzacions té com a objectiu promoure activitats bilaterals i multilaterals d’R+D industrial i especialment crear projectes comuns en aquest àmbit. D’aquesta manera, Catalunya i Israel busquen fomentar la cooperació en recerca i desenvolupament, així com reforçar les relacions econòmiques existents i promoure les oportunitats generades pels avenços científics i tècnics.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia