Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   29 novembre 2011 13:53

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
El Govern apropa als contribuents el servei de caixa de l’Agència Tributària de Catalunya
 
El Consell Executiu ha aprovat avui el Decret que permet prestar el servei de caixa de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a través de 21 entitats financeres col·laboradores autoritzades, per tal de facilitar als contribuents el compliment de les seves obligacions tributàries en relació als tributs propis i cedits gestionats per la Generalitat de Catalunya.
 
A partir del proper 1 de desembre, els contribuents podran ingressar tots els seus deutes tributaris derivats d’aquesta gestió a qualsevol oficina de les 21 entitats col·laboradores, en lloc de fer-ho a les dependències de l’ATC. La iniciativa, que no representa cap increment de despesa, s’emmarca en el procés de modernització de Govern de la Generalitat amb l’objectiu d’aconseguir una major eficàcia en la gestió dels tributs propis i cedits.
 
 
El Govern col·laborarà en la gestió del patrimoni documental del Consell Comarcal del Segrià
 
El Consell Executiu ha acordat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura, el Ministeri de Cultura i el Consell Comarcal del Segrià per a la gestió del patrimoni documental de l’organisme i la seva comarca.
 
El Departament de Cultura col·laborarà amb el Consell Comarcal del Segrià en la implantació i manteniment del seu sistema de gestió documental, i en la creació de l’estructura que permeti donar suport als altres arxius de la comarca  a través de l’Arxiu Històric Provincial de Lleida, especialment als dels municipis de fins a 10.000 habitants. Per realitzar aquestes activitats el Departament de Cultura aportarà 20.000 euros.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia