Immigració

Els "Filmets per la convivència" arriben aquest diumenge 4 de desembre al Teatre Conservatori de Manresa

query_builder   1 desembre 2011 09:54

event_note Nota de premsa

Els "Filmets per la convivència" arriben aquest diumenge 4 de desembre al Teatre Conservatori de Manresa

Cartell
Cartell del Filmets per la convivència a Manresa
És una iniciativa del Festival Filmets de Badalona i del Departament de Benestar Social i Família
 
A partir de les 18.30 hores i amb la col·laboració de l’Ajuntament, Bages per a tothom i Cineclub Manresa
 
El Teatre Conservatori de Manresa (C/ Mestre Blanch, 4) acollirà aquest diumenge 4 de desembre a les 18.30 hores i en sessió oberta a tothom la gira de curtmetratges “Filmets per la convivència” 2011, que organitza el Festival Internacional de Filmets de Badalona i la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família. En aquesta cas compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’entitat Bages per a tothom i el Cineclub Manresa.
 
En aquesta edició, d’entrada gratuïta, es presenten una sèrie de curts de diferents països. El material seleccionat aborda temàtiques com  els problemes per a l’obtenció de papers, les fronteres, els prejudicis o l’accés als drets civils. L’objectiu és fomentar la reflexió sobre diversos àmbits relacionats directament o indirecta amb el món de la immigració i les relacions humanes entre persones de diferents orígens. Es tracta d’apropar noves propostes a la població en general, enteses com una invitació a comprendre les migracions i la convivència entre cultures des d’una perspectiva constructiva.
 
“Filmets per la convivència” és una secció del Festival Internacional de Filmets de Badalona patrocinada per la Direcció General per a la Immigració. Recopila i premia els curtmetratges presentats a concurs durant el certamen, que aquest novembre ha arribat a la seva 37a edició. Posteriorment, els mateixos materials conformen el catàleg de la gira que aquest 2011 ha recorregut una desena de poblacions d’arreu de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

Cartell del Filmets per la convivència a Manresa

Cartell del Filmets per la convivència a Manresa
JPG | 5543