Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

La Generalitat dóna els detalls tècnics del nou model TIC al sector per facilitar l'entrada de les pimes en el procés

query_builder   1 desembre 2011 09:38

event_note Nota de premsa

La Generalitat dóna els detalls tècnics del nou model TIC al sector per facilitar l'entrada de les pimes en el procés

Sessió informativa nou Model TIC
 ·   El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) va acollir ahir dues sessions informatives per a 150 empreses del sector de les TIC
 
·   Aquestes sessions han servit per aclarir dubtes sobre el procés de licitació del nou model de contractació TIC de la Generalitat de Catalunya
 
 
El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, i el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Jordi Escalé, van presidir ahir dues sessions informatives adreçades a les empreses del sector, sobre les licitacions corresponents als quatre diàlegs competitius del nou model TIC de la Generalitat de Catalunya.
 
Aquestes sessions, que van tenir lloc a la seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), formen part del procés d’informació i acompanyament al sector que es va iniciar el passat 27 d’octubre amb la presentació del nou model (veure nota anterior), i que va continuar amb la publicació, el passat 25 de novembre, del procés de licitació.
 
Prop de 200 professionals de 150 empreses del sector, moltes de les quals són pimes, van assistir a aquestes sessions en què, a més d’explicar els detalls tècnics i els volums de contractació que es posaran en joc en el procés dels diàlegs competitius, es va informar els assistents sobre com articular unions temporals d’empreses (UTEs) per poder participar en aquests diàlegs.
 
A Catalunya, el sector de les TIC, tot i ser un dels que ja han superat els pitjors moments de la crisi, té el repte d’enfortir-se per poder internacionalitzar-se. Per aquest motiu, segons el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, “les unions temporals d’empreses en aquest procés faran descobrir cooperacions i complicitats que donaran musculatura al nostre teixit empresarial TIC”. En aquest mateix sentit, el director gerent del CTTI, Jordi Escalé, va assegurar que no concep el nou model sense la participació de la pime catalana.
 
Les empreses o unions d’empreses que vulguin participar en els diàlegs competitius sobre el nou model TIC de la Generalitat de Catalunya tenen fins al dia 30 de desembre per presentar la documentació sol·licitada.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia