Salut

El CatSalut estalvia més de mig milió d'euros amb el tancament de dues seus i amb mesures de simplificació administrativa a la Regió Sanitària Barcelona

query_builder   5 desembre 2011 12:28

event_note Nota de premsa

El CatSalut estalvia més de mig milió d'euros amb el tancament de dues seus i amb mesures de simplificació administrativa a la Regió Sanitària Barcelona

 
La Regió Sanitària Barcelona del Servei Català de la Salut (CatSalut) ha estalviat enguany 525.000 € amb el tancament de dues seus i la implantació de mesures de simplificació administrativa.
 
D’acord amb el procés de reordenació que està duent a terme el CatSalut, el 21 de novembre es va tancar la seu de Badalona (av. de Martí Pujol, 198-202) i el 28 de novembre la seu de l’Hospitalet de Llobregat (av. de la Granvia, 8-10, 5è). Així, les activitats de la Regió Sanitària de Barcelona s’integren ara en les seus de Sant Cugat del Vallès (av. de Lluís Companys, 44) per a l’acció territorial metropolitana, i del Parc Sanitari Pere Virgili (c. d’Esteve Terradas, 30, Barcelona) per a l’acció territorial de Barcelona ciutat.
 
El tancament de les seus de l’Hospitalet i Badalona comporta l’estalvi d’un conjunt de despeses, com ara lloguer, comunitat, places de d’aparcament, contractes de desinfecció i serveis de manteniment, entre d’altres.
 
A més, a la Regió Sanitària de Barcelona s’han realitzat diverses mesures de simplificació administrativa, com ara no cobrir la plaça de gerència d’àmbit de Barcelona Sud i integrar les seves funcions en  la nova gerència d’àmbit metropolità. De la mateixa manera, no s’han renovat contractes temporals i s’ha procedit a la reorganització de la resta de professionals.