Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   13 desembre 2011 14:58

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
La Generalitat signa un conveni amb el Ministeri de Sanitat per finançar el programa ‘Minuts menuts’
 
El Govern de la Generalitat ha aprovat avui la signatura d’un conveni entre el Departament de Benestar Social i Família i el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat a través del qual el Govern espanyol atorgarà una subvenció de 251.700 euros per finançar el cost del programa Minuts menuts al llarg d’aquest 2011. Es tracta d’una iniciativa de conciliació personal i familiar per als pares amb fills menors de 3 anys.
 
Els centres que formen part del programa Minuts menuts, més d’una trentena distribuïts en diferents municipis del territori, ofereixen temps personal a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. Es tracta d’un servei de guarda de nens per tal que els pares puguin realitzar aquelles activitats no previstes o puntuals que són més complicades en companyia dels infants.
 
El Departament de Benestar Social i Família gestiona aquests serveis, col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals. Les administracions treballen en xarxa i utilitzen els espais ja creats o habilitats per a la primera infància.
 
 
El Govern i el CSIC col·laboren en investigació i formació d’agents rurals en matèria marítima
 
El Consell Executiu ha donat llum verd a un conveni de col·laboració entre el Govern de la Generalitat i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) per tal de col·laborar en la investigació i la formació del Cos d’Agents Rurals en matèria marítima.
 
En concret, el document preveu que un membre del Cos d’Agents Rurals pugui participar en l’exercici de les funcions de patró d’embarcació marítima a la base antàrtica espanyola Juan Carlos I, ubicada a l’illa Livingston, a Argentina, i en activitats de formació en protocols d’actuació en abocaments de combustible a mar i assaigs en matèria de vestuari i equipaments en situacions meteorològiques extremes. Una formació de gran interès per a la seva aplicació posterior en operacions terrestres i marítimes pròpies del Cos d’Agents Rurals. Amb aquest conveni es dóna continuïtat a la col·laboració iniciada el 2008 entre les dues parts.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia