Empresa i Treball

TURISME

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, anima al sector turístic gironí a "anar més enllà, no caure en la complaença i perseverar en l'esforç"

query_builder   15 desembre 2011 20:02

event_note Nota de premsa

TURISME

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, anima al sector turístic gironí a "anar més enllà, no caure en la complaença i perseverar en l'esforç"

 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i del president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, ha presidit avui el lliurament dels Premis G! del turisme que atorga el Patronat. Amb aquests guardons es vol reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals gironins del sector turístic, i estimular la difusió dels recursos i atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu gironí.  
 
Aquesta sisena edició del Premis G! ha comptat amb la presència d’una nombrosa representació del sector turístic de la demarcació. A l’acte també hi ha assistit, el delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Girona Eudald Casadesús, el director del serveis Territorials del Departament a la demarcació de Girona, Christian Serarols, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.
 
En el marc de la celebració, el conseller F. Xavier Mena ha destacat la força tractora del sector turístic, del que n’ha destacat el fet que s’hagi “consolidat com a líder en generació d’activitat econòmica i llocs de treball al nostre país”, destacant-hi l’aportació del sector de les comarques gironines; en aquest sentit ha donat les “gràcies a la contribució de totes i cadascuna de les entitats, empreses i persones que ho han fet possible, entre els quals les persones, entitats i empreses que premiem avui".

El conseller ha destacat el compromís del Govern amb el sector i ha explicat que des del Departament d’Empresa i Ocupació, a través de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme “estem treballant en un Pla Estratègic i en un Pla de Màrqueting, amb la vista posada en l’estratègia europea per al sector amb horitzó 2020”; i això “volem fer-ho a través de la Taula de Turisme i el treball conjunt públic i privat”.

Com a exemple de la col·laboració público-privada el conseller ha destacat l’acord que ha permès que l’aeroport de Vilobí d’Onyar “no perdi embranzida” i ha enunciat que “seguim treballant-hi, de cara al futur podríem tenir bones notícies”.

“Tot això ens ha de permetre anar més enllà”, ha reblat el conseller, que ha animat al sector a obrir-se a nous mercats, sobretot als mercats emergents i “no caure en la complaença”. Finalment, i reiterant la felicitació als premiats i agraint la feina feta per les persones, entitats i empreses del sector de les comarques gironines els ha animat a “perseverar en l’esforç, per guanyar un millor futur per les comarques gironines i per Catalunya”.

Guardonats 2011 Premis G!
  • Premi Josep Pujol i Aulí a la Tasca Professional: Climent Guitart i Pascual (cadena Guitart Hotels)
  • Premi Xiquet Sabater al Projecte Empresarial: Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava - Trofeu Vila de Blanes.
  • Premi de Comunicació Turística Premsa Escrita: Hans Avontuur, pel reportatge «Costa Brava, terug naar de wilde kust», publicat a laRevista holandesa Reiz& Magazine
  • Premi Comunicació Turística Audiovisual: Valeria Cagnoni i Emerson Gattafoni, pel programa Dreams Road 2010 dedicat aCatalunya, de la productora Gekofilm, que va ser emès per Radio TelevisioneItaliana, Rai Uno.

1  

Fitxers adjunts

Fotografia de grup del lliurament dels Premis G!

Fotografia de grup del lliurament dels Premis G!
JPG | 2808

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia