Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   20 desembre 2011 15:15

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 

 
El Govern col·laborarà en la millora de la sobirania alimentària a la Franja de Gaza
 
L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Programa per a la Creació d’Oportunitats d’Ocupació (Job Creation Program), adscrit a l’Oficina de la Presidència de l’Autoritat Nacional Palestina, signaran un acord de col·laboració a través del qual el Govern de la Generalitat donarà suport al projecte “Millora de la sobirania alimentària a la Franja de Gaza, mitjançant la utilització de recursos hídrics i agrícoles alternatius”.
 
Es tracta d’un projecte de gestió sostenible dels recursos, que contribuirà a millorar les condicions de vida de la població local, ja que permetrà reactivar l’economia rural del territori i reduir la taxa d’atur. Així, el projecte incidirà en àmbits com la reutilització adequada de les aigües residuals per a l’agricultura, la promoció de l’agricultura orgànica com a alternativa o la millora de les oportunitats d’ocupació per a les dones, a través de la promoció de tècniques i productes tradicionals neutrals.
 
La col·laboració entre l’ACCD i el Programa per a la Creació d’Oportunitats d’Ocupació de l’ANP es va iniciar el 2008 i s’emmarca en el Pla Director de Cooperació al Desenvolupament 2011-2014 que fixa com a objectius estratègics la sobirania alimentària, l’ampliació de les oportunitats d’ocupació dels sectors més desafavorits, i especialment de les dones i els joves. El Programa treballa en l’àmbit del desenvolupament i la millora de l’agricultura i l’accés a l’aigua per a la població de tots els territoris palestins, especialment de la Franja de Gaza. Ho fa a través de la construcció d’infraestructures i amb activitats de formació, capacitació i creació d’oportunitats d’ocupació per a famílies agricultores i persones en atur.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia