Oficina del President

El president Mas es mostra confiat que "el poble de Catalunya serà capaç de reaccionar i no perdre l'esperança"

query_builder   25 desembre 2011 14:19

event_note Nota de premsa

El president Mas es mostra confiat que "el poble de Catalunya serà capaç de reaccionar i no perdre l'esperança"

El president Mas ha fet avui l'ofrena floral davant la tomba del president Francesc Macià
El president davant la tomba de Macià
 
  • Durant l’ofrena floral davant la tomba del president Macià, el cap de l’Executiu agraeix el suport rebut dels diferents partits i espera que aquest “es pugui mantenir i ampliar”

 

  • El president Mas qualifica de lògic el discurs de Nadal del monarca espanyol i assegura que “fer respectar les institucions és el bon camí per endreçar les coses que estan sota sospita”
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut aprofitar l’ofrena floral davant la tomba del president Macià per desitjar “Bon Nadal a tothom”. El cap de l’Executiu ha recordat que “molta gent pateix el Nadal en condicions d'atur i dificultats creixents” i s’ha mostrat esperançat que “el poble de Catalunya serà capaç de reaccionar i no perdre l'esperança”. “Espero que les coses milloraran i que Catalunya es pugui aixecar, i que tothom que ho passa malament pugui millorar”- ha reblat.
 
En la mateixa intervenció, el president Mas també ha dit que Govern se sent confortable amb la situació de poder arribar a acords puntuals amb diverses forces polítiques i ha afirmat: “espero que es pugui mantenir i ampliar”, aprofitant també per agrair “als partits que en un moment o altre han estat al nostre costat”.
 
Respecte al discurs de Nadal que ahir va pronunciar el monarca espanyol, el president ha manifestat que el troba lògic i ha afirmat que “està en el bon camí de fer respectar les institucions, d’encarar els problemes, de mirar-los de cara, i d’intentar endreçar les coses que en aquests moments estan sota sospita”. I, en la mateixa línia, ha afirmat que “és de valorar que es faci front als problemes i s'intentin resoldre”.

El president de la Generalitat ha fet avui l’ofrena floral del Govern davant la tomba de Francesc Macià, amb motiu del 78è aniversari de la mort del que fou president de la Generalitat. L’acte ha tingut lloc al cementiri de Montjuïc, on reposen les despulles de Macià, que va morir el 25 de desembre de l’any 1933, en exercici del seu càrrec.
 

3  

Imatges

El president Mas al cementeri de Montjuic durant l'ofrena floral a la tomba del president Macià

El president Mas al cementeri de Montjuic durant l'ofrena floral a la tomba del president Macià 864

El president Artur Mas davant la tombà de Macià

El president Artur Mas davant la tombà de Macià 601

El cap de l'Executiu ha fet avui l'ofrena davant la tombà del president Francesc Macià

El cap de l'Executiu ha fet avui l'ofrena davant la tombà del president Francesc Macià 975

1  

Fitxers adjunts

El cap Mas ha fet l'ofrena del Govern davant la tomba del president Macià

El cap Mas ha fet l'ofrena del Govern davant la tomba del president Macià
JPG | 689