Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   27 desembre 2011 13:47

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
La Generalitat aprova dur a terme 309 actuacions estadístiques el 2012
 
El Govern ha aprovat avui el Programa anual d'actuació estadística per al 2012, que té per objecte l'establiment i la descripció normalitzada de les actuacions estadístiques d'interès de la Generalitat que s’han de dur a terme el proper any. El programa del 2012, que inclou un total de 309 actuacions, manté les activitats estadístiques ja consolidades en plans anteriors i incorpora algunes novetats i millores en els àmbits de la producció i la difusió.
 
Pel que fa a la producció estadística, destaquen com a novetats l’Enquesta de pràctiques culturals i usos lingüístics 2012, l’Estadística de joventut de Catalunya 2012, l’Estadística de consums intermedis (necessària pera elaborar les Taules Input-Output de Catalunya 2011), l’Indicador de confiança empresarial per a Catalunya (harmonitzat amb l’indicador del conjunt de l’Estat) o el Clima empresarial territorial de Catalunya. En l’àmbit de la difusió, cal subratllar la posada en marxa del projecte del Portal de l’Estadística de Catalunya, així com la integració de mapes i gràfics per a la millora de la visualització de dades estadístiques o la implantació d’una versió per al cicle d’educació primària delweb educatiu aprenestadística.gencat.cat.
 
El Programa anual d'actuació estadística per al 2012 s’emmarca en el Pla estadístic de Catalunya 2011-2014.
 
 
El Govern aprova la dissolució de la Casa de les Llengües
 
El Govern ha ratificat avui la proposta de dissolució del consorci Casa de les Llengües, efectuada pel Consell de Direcció de l’organisme el 2 de desembre passat. 
 
Les línies d’actuació que duia a terme el consorci seran assumides a partir d’ara per les diferents àrees del Departament de Cultura. En concret, la seva tasca se centrava en la promoció, la preservació, l'ús i el desenvolupament de les llengües del món, com a vehicle de comunicació, civilització i diàleg, com a patrimoni cultural de la humanitat, i com a dret de les persones i les comunitats lingüístiques.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia