Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Conveni entre l'ACCD, l'ajuntament i la universitat de Lleida per a crear un centre de desenvolupament rural

L'ACCD hi aporta 721.000 euros

query_builder   23 novembre 2006 11:00

event_note Nota de premsa

Conveni entre l'ACCD, l'ajuntament i la universitat de Lleida per a crear un centre de desenvolupament rural

L'ACCD hi aporta 721.000 euros

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament i la Universitat de Lleida que té per objectiu impulsar la creació del Centre de Cooperació per al Desenvolupament Rural a la Universitat de Lleida i reforçar el Centre d'Informació i Documentació per al Desenvolupament de la mateixa universitat.

El conveni establirà el marc de col·laboració entre aquests tres organismes a fi d'impulsar dues línies estratègiques. Per un costat, el reforçament i consolidació de les àrees de recursos bibliogràfics i documentals, d'informació en línia i l'àrea de publicacions del Centre d'Informació i Documentació per al Desenvolupament (CIDD). I, per l'altre, la constitució i l'impuls del Centre de Cooperació per al Desenvolupament Rural (CCDR).

El CCDR és una iniciativa promoguda pel conjunt del sector especialitzat en desenvolupament rural, conformat bàsicament per les principals universitats catalanes, grups d'estudi i recerca, centres especialitzats, administracions públiques i empreses del sector, que impulsarà la formació, la recerca i la transferència de coneixements i tecnologia dels agents que la integren, i també la creació d'un fons documental de referència, que capitalitzi el major nombre d'informació, documentació i expertesa a l'entorn del món rural.

Aquest nou conveni potència i incrementa l'abast de les accions de sensibilització i informació, documentació i formació adreçada a la societat civil lleidatana i en especial als agents de cooperació de les terres de Lleida. A més, la constitució del Centre de Cooperació per al Desenvolupament Rural suposarà la creació del primer i únic centre d'aquest estil a Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia