Territori i Sostenibilitat

TES manté la connexió en bus nocturn entre Barcelona i Vilafranca del Penedès

query_builder   4 gener 2012 17:45

event_note Nota de premsa

TES manté la connexió en bus nocturn entre Barcelona i Vilafranca del Penedès

El Departament de Territori i Sostenibilitat, en el marc de la racionalització de la xarxa de bus catalana, reestructura el servei nocturn que connectava Barcelona i Vilafranca del Penedès com a conseqüència de la baixa ocupació.
En el marc de la racionalització de la xarxa d’autobusos interurbans que està duent a terme, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha reestructurat la connexió amb bus nocturn entre Barcelona i Vilafranca del Penedès. El Departament, per tal d’adaptar l’oferta a la demanda real, ha decidit suprimir la línia N-40 i garantir la connexió amb Vilafranca a través del bus N-30 (Barcelona – Vilanova i la Geltrú – Vilafranca del Penedès).
 
El Departament ha aplicat aquesta mesura ateses les baixes dades d’ocupació de la línia, una de les més baixes de la Regió Metropolitana de  Barcelona -una mitjana de 3 passatgers per expedició, en dies feiners; i de 10 passatgers, en els festius.
 
La reestructuració d’aquest servei, que s’ha fet en tot moment amb el coneixement de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, segueix el mateix criteri que a la resta del territori català.
 
Consulta els nous horaris de la xarxa de busos interurbans nocturns de la Regió Metropolitana de Barcelona al document adjunt (pdf)

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 53

Nous horaris xarxa busos nocturns

Nous horaris xarxa busos nocturns
PDF | 135