Delegació a Barcelona

El president Mas posa l'empresa Pinter, de Barberà del Vallès, com a exemple de recuperació del país

query_builder   13 gener 2012 16:00

event_note Nota de premsa

El president Mas posa l'empresa Pinter, de Barberà del Vallès, com a exemple de recuperació del país

El president Artur Mas ha estat el dia 13 de gener a Barberà del Vallès, on ha visitat l'empresa Pinter i ha estat rebut a l'Ajuntament. Ha posat aquesta empresa com a exemple per recuperar el país, destacant la seva sensibilitat social i mediambiental i la seva capacitat per renovar-se i adaptar-se als nous temps.
Generalitat de Catalunya
El president Mas ha assenyalat que del dinamisme de les petites i mitjanes empreses del nostre país en depèn el futur econòmic, la recuperació i els futurs llocs de treball. A Catalunya hi ha moltes coses que s'estan fent molt bé pel part d'aquest teixit productiu -ha dit, i això és senyal de confiança i esperança en el futur.
 
Pintados y Derivados S.L (Pinter) està especialitzada en el tractament de superfícies metàl·liques i recobriments en pintura líquida i en pols. El president de la Generalitat  ha recorregut les instal·lacions, acompanyat de l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Anna del Frago, del gerent de l'empresa, Carlos Rodríguez, i del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.