Empresa i Treball

TURISME

L'estand de Catalunya, premiat a Fitur

query_builder   20 gener 2012 14:49

event_note Nota de premsa

TURISME

L'estand de Catalunya, premiat a Fitur

·         L’organització de la Feria Internacional de Turismo ha distingit l’estand català “pel disseny original, els ambients sorprenents que recrea i la utilització de material sostenible”.

Fitur, una de les principals cites de turisme a nivell mundial, ha premiat l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, adscrita al departament d’Empresa i Ocupació, dintre de la categoria d’Entitats i Organismes oficials. El jurat, per unanimitat, ha decidit atorgar aquest guardó a Catalunya perquè “aporta una estratègia encertada mitjançant un reflex divertit generant, a més, un espai dinàmic a través de l’enginy arquitectònic”.
 
El jurat, format per membres del Comitè Organitzador de Fitur, a més de dissenyadors i decoradors, també ha valorat que per al muntatge de l’estand s’hagi fet servir fusta procedent de boscos gestionats de manera sostenible que compta amb el certificat PEFC - Programa de Reconeixement de Sistemes de Certificació Forestal.
 
L’estand català, de 1.300 m2, format per caixes que “transporten les propostes i experiències que es poden viure a Catalunya, inclou diferents espais on el visitant pot experimentar algunes de les sensacions que transmet el nostre país com ara els sons del riu Ebre, el fred dels Pirineus a l’hivern, l’olor de les muntanyes, la remor del mar, etc.
 
Enguany, Catalunya ha reduït la superfície d’exposició en un 33%, fet que no ha  alterat la presència de tots els productes i tots els territoris que ha estat la mateixa que en edicions anteriors. El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha explicat que sense disminuir la capacitat promocional de tota l’oferta turística catalana, aquesta decisió ha suposat un estalvi econòmic del 25%”.

Espasa, ha destacat que “aquest guardó avala la nova política promocional de l’Agència Catalana de Turisme de fer més amb menys i demostra que l’austeritat no està renyida amb l’eficàcia i la rendibilitat”.

3  

Fitxers adjunts

L'estand de Catalunya a Fitur

L'estand de Catalunya a Fitur
JPG | 1406

L'estand de Catalunya a Fitur

L'estand de Catalunya a Fitur
JPG | 1428

L'estand de Catalunya a Fitur

L'estand de Catalunya a Fitur
JPG | 1404

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia