Esport

El secretari general de l'Esport inaugura la nova piscina de 25 metres del GEiEG de Girona

query_builder   21 gener 2012 14:37

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport inaugura la nova piscina de 25 metres del GEiEG de Girona

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha inaugurat aquest matí la piscina de 25 metres del Complex Esportiu de Sant Ponç del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), que compta amb un sistema de cloració salina pioner a les comarques gironines. La Secretaria General de l’Esport ha contribuït a realitzar l’obra amb 417.800 euros.
sge
Foto: GEiEG
L’acte ha comptat també amb la presència de Carles Puigdemont, alcalde de Girona, i Francesc Cayuela, president del GEiEG, a banda de nombroses personalitats de l'àmbit de l'esport, representants polítics i membres de les diferents seccions grupistes.
 
Aquesta piscina, que va patir un incendi el 2008, és la primera a Girona que utilitza un nou mètode de cloració de l’aigua amb un sistema de electròlisi salina amb un filtratge ultravioleta, realitzat per l’empresa NELLA. La piscina consta d’un vas de 25,94 x 13,53 m2, i  mateix nivell que la platja de la piscina, hi ha un magatzem per guardar-hi el material esportiu i una farmaciola. L’equipament compta amb una zona termal, amb la sauna, el bany de vapor, jacuzzi i un servei amb dutxa, i des de la zona termal es por accedir a la zona de solàrium exterior.
 
El secretari general de l’Esport ha afirmat que amb l’acte “es recupera una instal·lació emblemàtica on han après a nedar molts gironins i gironines” i que beneficiarà la pràctica esportiva a tots els usuaris del club gràcies a les novetats en el manteniment que ha incorporat.
 
“Estic convençut que amb la posada en funcionament de la piscina el GEiEG millorarà la seva aposta pel foment de l’esport, que des de fa tants anys duu a terme en aquest territori”, ha declarat Ivan Tibau, i ha afegit que l’entitat fa “un paper que transcendeix l’àmbit purament esportiu, ja que dinamitza la ciutat i s’ha consolidat com un instrument de cohesió social”.
 
Al final de l’acte, s’ha fet un homenatge a l’expresident de l’entitat, Emili Caula, que va ser clau perquè el Complex Esportiu de Sant Ponç fos una realitat i avui sigui un dels eixos esportius principals de la ciutat de Girona.
 

2  

Imatges

Fotografia acte (Autor: GEiEG)

Fotografia acte (Autor: GEiEG) 1957

Fotografia acte (Autor: GEiEG)

Fotografia acte (Autor: GEiEG) 935