Delegació a la Catalunya Central

El delegat del Govern a la Catalunya Central participa a la Festa de la Candelera de Perafita

query_builder   5 febrer 2012 17:01

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a la Catalunya Central participa a la Festa de la Candelera de Perafita

El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha participat aquest diumenge, a la Festa de la Candelera de Perafita (Osona). El fred intens no ha deslluït la celebració, que ha tingut en el passant d’aquest matí el seu acte principal. Moltó ha estat acompanyat per l’alcalde de Perafita, Ramon Casals, i d’altres alcaldes i autoritats del Lluçanès i la resta de la comarca d’Osona.


Les autoritats han visitat la fira del Mercat de Productes agroalimentaris del Lluçanès que al llarg de tot el matí ha tingut lloc al nucli antic de Perafita. Acte seguit, han acompanyat els carruatges i bestiar participant en el passant a més de geganters, bastoners i grallers pels carrers del poble. Finalment, han seguit l’última part del passant des del balcó de l’Ajuntament de Perafita.


La Festa de la Candelera 2012 va començar dijous amb un esmorzar de germanor. Al llarg del cap de setmana han tingut lloc diferents actes culturals. Com a novetat d’aquest any hi ha la potenciació de la fira de productes agroalimentaris del Lluçanès, que ja va començar ahir dissabte.

2  

Imatges

El delegat del Govern, Jordi Moltó, a la dreta, seguint la festa des del balcó de l'Ajuntament de Perafita

El delegat del Govern, Jordi Moltó, a la dreta, seguint la festa des del balcó de l'Ajuntament de Perafita 2253

Jordi Moltó, amb els alcaldes de Perafita, Prats de Lluçanès i Olost i altres autoritats, seguint el passant a peu de carrer

Jordi Moltó, amb els alcaldes de Perafita, Prats de Lluçanès i Olost i altres autoritats, seguint el passant a peu de carrer 2253