Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya trasllada algunes de les seves seus per unificar serveis i reduir costos

query_builder   8 febrer 2012 09:50

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya trasllada algunes de les seves seus per unificar serveis i reduir costos

  • L’Agència s’estalviarà més de 1.400.000 euros anuals de lloguers
  • Les seus de Barcelona es redueixen de quatre a dues i la de Terres de l’Ebre es reubica juntament amb les oficines de l’ACA
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya  està duent a terme durant aquest mes de febrer part dels trasllats  de personal que hi ha previstos. De moment s’està realitzant el trasllat de Barcelona i de Terres de l’Ebre i està previst fer el de Tarragona en les properes setmanes. Les seus de l’Agència de l’Habitatge a Girona i Lleida ja es troben situades en edificis que compten amb altres dependències de la Generalitat.
 
A Barcelona, reducció de més de 1.400.000 euros a l’any
Fins ara l’Agència tenia quatre seus a Barcelona: la central del carrer de la Diputació, 92;  dues seus a l’avinguda de Josep Tarradellas (als números 20 i  34) i una seu al carrer d’Aragó, 244-248.  Amb aquests trasllats, el personal de Tarradellas 20 i Tarradellas 34 es reubicarà entre les oficines del carrer de la Diputació i les del carrer d’Aragó, que seran les dues úniques seus de l’Agència a Barcelona.  L’Àrea tècnica d’estudis i anàlisi està situada a Diputació, 119. Això significa que l’Agència prescindeix de les dependències de l’avinguda de Josep Tarradellas que suposaven una despesa anual total de 1.499.044 euros.
 
Al carrer d’Aragó, que és on ja hi ha les dependències de la Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana, organisme del qual depèn l’Agència, i que s’ocupa de la planificació estratègica de tots els àmbits relacionats amb habitatge i sòl,  hi queda també ubicada la direcció de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de l’Agència. Cal tenir en compte que part del  personal del carrer d’Aragó, ja s’ha anat traslladant en els darrers mesos cap al carrer de la Diputació, per tal de completar la unió d’alguns serveis tal i com es correspon des que es va crear l’Agència.
 
Al carrer de la Diputació hi queden ubicades la presidència, la direcció i la gerència de l’Agència, la direcció de Promoció de l’Habitatge, la direcció de Programes Socials i els serveis jurídics.
 
A lesTerres de l’Ebre, reducció de prop de 30.000 euros a l’any
Per altra banda, el personal de la seu de l’Agència a les Terres de l’Ebre, que estava situada al carrer de Sant Ildefons de Tortosa, es traslladaran a l’edifici de l’ACA, al carrer de Maria Rosa Molas, 41, de Tortosa. El lloguer de les oficines de l’Agència a Tortosa tenia un cost de 29.800€ a l’any.
 
Un cop finalitzats els trasllats, els serveis i dependències de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb atenció al ciutadà,  estaran ubicats de la manera següent:
 
 
 
SEUS
 
ADREÇA
SERVEIS
Barcelona
C.de la Diputació, 92
Presidència, direcció i gerència
Direcció dels Serveis Jurídics
Direcció de programes Socials de l’Habitatge
Direcció de Promoció de l’Habitatge
C.d’Aragó, 244-248
Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana
Direcció de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge
 
Tarragona
 
Casa Grasset
C. d’Anselm Clavé, 1
Serveis Territorials de l’Agència
 
Lleida
 
C. del Clot de les Monges, 6-8
Serveis Territorials de l’Agència
 
Girona
 
Pl. de Pompeu Fabra, 1
Serveis Territorials de l’Agència
 
Terres de l’Ebre (Tortosa)
 
 
C. de Maria Rosa Molas, 41
 
Serveis Territorials de l’Agència
 
(*) Aquest trasllat està previst per les properes setmanes. Actualment, també hi ha dependències de l’Agència al carrer de Ramon i Cajal, 59 de Tarragona.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa trasllats Agència

Nota de premsa trasllats Agència
PDF | 71