Delegació a Barcelona

El president Mas visita l'empresa Colt, a Cornellà de Llobregat

query_builder   7 febrer 2012 09:51

event_note Nota de premsa

El president Mas visita l'empresa Colt, a Cornellà de Llobregat

El president Mas ha visitat el 6 de febrer el Centre de Serveis Compartits de l’empresa Colt, a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) que, des de la seva inauguració l’any 2006,  ha passat de 40 treballadors a 600.
Generalitat de Catalunya
Des d’aquesta plataforma de serveis, Colt atén els més de 35.000 clients que té arreu d’Europa. Les instal·lacions permeten als clients subministrar, compartir i emmagatzemar la informació de les seves empreses.  El director general (CEO) de Colt, Rakesh Bhasin, ha assenyalat que per a la seva empresa l’àrea de Barcelona representa un hub de negocis. Artur Mas ha agraït l’esforç d’aquesta empresa i ha remarcat la importància de projectes com aquest per “transformar l’economia catalana en una economia cada vegada més oberta i més internacional”.
 
Durant la visita han acompanyat al president de la Generalitat l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, el delegat de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba i el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Carles Flamerich.