Delegació a Barcelona

Fogars de la Selva rep per primer cop la visita d'un president de la Generalitat

query_builder   6 febrer 2012 10:30

event_note Nota de premsa

Fogars de la Selva rep per primer cop la visita d'un president de la Generalitat

Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha visitat el dia 4 de febrer Fogars de la Selva, on ha inaugurat diversos equipaments culturals. Aquest municipi, a tocar de la comarca del Maresme, a prop de Tordera i Hostalric, forma part de la comarca de la Selva, si bé pertany a la demarcació de Barcelona.
Generalitat de Catalunya
El president Mas, al Centre de Serveis per a la Gent Gran de Fogars de la Selva
El president Mas ha inaugurat el Museu de la Pagesia, que reprodueix un mas típic català, el Centre de Serveis per a la Gent Gran, i el centre d’ensenyament infantil i primari Les Falgueres. A la inauguració d’aquests nous equipaments municipals també hi han assistit l’alcalde de Fogars de la Selva, Jordi Vilà, i el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Es dóna la circumstància que aquesta és la primera vegada que un president de la Generalitat visita aquest municipi, malgrat que ja fa molts anys que ho demanava l’alcalde, Josep Vilà, pagès de professió i al capdavant del govern local ininterrompudament des de l’any 1979. Mas ha anunciat el propòsit de visitar tots els municipis de Catalunya on encara no ha estat mai cap president de la Generalitat.