Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en un foc de vegetació a la Pobla de Massaluca (Terra Alta)

query_builder   11 febrer 2012 21:54

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en un foc de vegetació a la Pobla de Massaluca (Terra Alta)

Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 19.32 hores, l'avís d'un incendi de vegetació dins el terme municipal de la Pobla de Massaluca, a la Terra Alta.


El foc afecta un paratge situat entre el barranc de Vallmala i l'estació de trens de la població. A hores d'ara les flames avancen lentament i tenen un front de foc de més de 200 metres.

L'incendi està situat molt a prop de la carretera TV-7231, que duu cap al municipi aragonès limítrof de Faió. Aquesta via, segons les informacions facilitades, s'hi troba amb restriccions de trànsit a partir del quilòmetre 27,7, mentre que la via ferroviària no s'hi troba afectada.


Vint-i-cinc dotacions dels Bombers s'han mobilitzat des de diferents Regions d'Emergència per realitzar les tasques d'extinció.


Cal remarcar que, a hores d'ara, no hi ha hagut cap persona afectada com a conseqüència del foc, així com tampoc no ha calgut evacuar preventivament ningú.

 

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya manté la prealerta del pla d’emergències per Incendis Forestals (INFOCAT) per risc alt d’incendis.

 

Cerdanyola del Vallès, 11 de febrer de 2012

22.22 hores