Agència de l'Habitatge de Catalunya

Convocatòria oberta per accedir a 21 pisos de Castellfollit de la Roca, Banyoles i Ripoll

· Són de lloguer i s'inclouen en el Pla de xoc per assignar 3.264 habitatges buits de la Generalitat

query_builder   13 febrer 2012 14:04

event_note Nota de premsa

Convocatòria oberta per accedir a 21 pisos de Castellfollit de la Roca, Banyoles i Ripoll

· Són de lloguer i s'inclouen en el Pla de xoc per assignar 3.264 habitatges buits de la Generalitat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert avui el procés per adjudicar 11 pisos situats a Castellfollit de la Roca (Garrotxa), 7 a Banyoles (Pla de l’Estany) i 3 a Ripoll (Ripollès). Tots són amb protecció oficial de lloguer i les normes ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat.
 
Els pisos de Castellfollit de la Roca es troben ubicats a la Plaça de les Filadores. Vuit són d’un dormitori, una superfície de 40 m2 i el preu de la renda del lloguer, d’uns 117 euros mensuals, mentre que els altres tres disposen de dues habitacions, una superfície de 50 m2 i una renda de 149 euros. Els habitatges de Banyoles estan situats al Camí de l’Horta, són d’un dormitori, una superfície de 39 m2 a 44,5 m2, i una renda de 129 euros a 147,7 euros mensuals, llevat d’un que disposa de dues habitacions, una superfície de 52 m2 i un preu de lloguer de 173 euros. A Ripoll, els pisos estan situats al carrer de Sant Jaume, tenen un dormitori, una superfície de 38,5 m2 i una renda mensual de 121,5 euros. Les persones interessades poden ampliar la informació als respectius ajuntaments i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge té com a objectiu adjudicar els habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Per això, s’han iniciat una sèrie de mesures entre les que destaquen:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril d’enguany.

2  

Imatges

PISOS DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

PISOS DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA 128

PISOS DE BANYOLES

PISOS DE BANYOLES 143

1  

Fitxers adjunts

NP CASTELLFOLLIT DE LA ROCA, BANYOLES I RIPOLL

NP CASTELLFOLLIT DE LA ROCA, BANYOLES I RIPOLL
PDF | 52