Territori i Sostenibilitat

L'IGC i Repsol col·laboren en la formació, la recerca, el desenvolupament i la divulgació en geologia

query_builder   15 febrer 2012 13:22

event_note Nota de premsa

L'IGC i Repsol col·laboren en la formació, la recerca, el desenvolupament i la divulgació en geologia

L’Institut Geològic de Catalunya (IGC) permetrà a Repsol la utilització de les seves instal·lacions al Centre de Suport Territorial (CST) de Tremp per a activitats de formació, en les quals el personal tècnic de l’IGC podrà participar. A més, Repsol aportarà equipament instrumental específic i, anualment, 10.000 euros a l’IGC per a l’adquisició de material.
 
El conveni signat avui té com a objectiu la col·laboració entre l’IGC i l’empresa Repsol per a la formació, la recerca, el desenvolupament i la divulgació de la geologia.
 
Així, el personal tècnic de Repsol podrà utilitzar les instal·lacions del Centre de Suport Territorial (CST) que l’IGC té a Tremp per a la realització d’activitats de formació. En algunes d’aquestes activitats, a més, podran participar tècnics de l’Institut Geològic.
 
D’altra banda, Repsol aportarà anualment 10.000 euros per a l’adquisició de material per a la biblioteca i el laboratori. Cal destacar que l’empresa aportarà 122.000 euros per a la propera adquisició d’un Multi-sensor Core logger, que permetrà l’escanejat i la caracterització física dels materials dels sondeigs més significatius de Catalunya, per al seu estudi i conservació.
 
A més, el conveni signat obre les portes a la participació de l’IGC en els projectes de recerca científica que l’empresa desenvolupi en l’àmbit pirinenc. A l’acord també s’estableix que el CST de Tremp acollirà una exposició estable d’instrumentació tècnica i de documentació relacionada amb la prospecció petrolífera, que serà cedit per l’empresa.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 125