Delegació a Girona

El delegat del Govern visita l'empresa Esteve Química de Celrà

query_builder   15 febrer 2012 20:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita l'empresa Esteve Química de Celrà

Una imatge de la visita
El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, acompanyat per la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, i pel director dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat, Josep Cortadellas, ha visitat aquesta tarda Esteve Química, de Celrà, i s’ha reunit amb la directora de Sostenibilitat de l’empresa, Sílvia Gil-Vernet Esteve. A la trobada també hi eren Josep Pagès, director de la planta de Celrà, i Francisco González, director tècnic.
 
Esteve Química és una empresa líder en el sector químico-farmacèutic que fabrica i comercialitza principis actius per a medicaments. Tenint les oficines i centre de recerca a Barcelona, Esteve Química disposa d’una planta a Celrà i una altra a Banyeres del Penedès, i també està a Mèxic (amb dues seus) i Xina (amb dues seus). A Celrà, centre productiu que es va posar en marxa el 1983, hi treballen 191 persones. Aquesta planta és la més important de l’empresa i una de les més avançades en el sector de la química fina farmacèutica a escala internacional. Des de 2004 disposa d’una planta d’Innovació Tecnològica, capdavantera en el sector.
 
El delegat del Govern ha volgut destacar la importància de l’empresa en l’àmbit internacional i també el seu arrelament a comarques gironines.

1  

Imatges

Una imatge de l'empresa

Una imatge de l'empresa 1384

2  

Fitxers adjunts

Una imatge de la depuradora de l'empresa

Una imatge de la depuradora de l'empresa
JPG | 842

Foto de família

Foto de família
JPG | 1384