Delegació a la Catalunya Central

El delegat del Govern a la Catalunya Central acompanya la directora general de Turisme a la presentació de la central de reserves del Berguedà

Prèviament s'ha visitat La Casa de la Patum i el santuari de Santa Maria de Queralt

query_builder   17 febrer 2012 07:03

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a la Catalunya Central acompanya la directora general de Turisme a la presentació de la central de reserves del Berguedà

Prèviament s'ha visitat La Casa de la Patum i el santuari de Santa Maria de Queralt

El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha acompayat aquest dijous a la directora general de Turisme, Marian Muro, en la presentació de la nova central de reserves per comercialitzar productes i serveis turístics que posa en funcionament el Consell Comarcal del Berguedà. Prèviament, Moltó ha participat en la visita que s’ha fet a La Casa de la Patum i al santuari de Santa Maria de Queralt.  La jornada s’ha acabat amb una visita al complex turístic Berga Resort.

Entre altres, també han participat en la visita l’alcalde de Berga, Juli Gendrau; la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro;  la subdirectora general, Carme Rubió, i la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Bàrbara Minoves. En el transcurs de la visita a Santa Maria de Queralt s’ha destacat el potencial turístic d’aquest indret, alhora que se n’ha evidenciat la necessitat de millores.
 
La central de reserves que impulsa el Consell Comarcal del Berguedà permetrà oferir directament serveis turístics a través d’internet. La directora general de Turisme, Marian Muro, ha destacat la importància que la comarca tingui una única veu a l’hora de fer-ne la promoció, i la necessitat que el sector privat s’impliqui a fons en el projecte.  Muro ha recalcat la visió de futur del Consell Comarcal i l’agilitat en la creació de la central de reserves. La directora general ha incidit especialment en el valor del turisme interior per al futur del sector a Catalunya.
 
El president del Consell Comarcal, Sergi Roca, ha  posat en valor el paper de les noves tecnologies en la promoció del Berguedà i que es tracti d’una iniciativa pionera a Catalunya. Roca ha anunciat la convocatòria d’un concurs per adjudicar l’explotació de paquets turístics, competència que la llei reserva a les agències de viatge.
 
Per la seva part, Imma Espelt, tècnica de Turisme del Consell Comarcal, ha exposat els principals trets de la iniciativa. Finalment, Núria Sala, responsable d’Impacte Comunicació, l’empresa que ha dissenyat el portal, ha destacat que aquest està percebut perquè es vegi tota l’oferta d’un sol cop.
 
El projecte ha tingut un cost de 22.000 euros i ha estat finançat pel Consell Comarcal i el Programa de Cooperació entre l’Ariège i el Berguedà. Al portal s’hi pot accedir a través de l’adreça www.berguedareserves.cat.

4  

Imatges

Presentació de la central de reserves del Berguedà

Presentació de la central de reserves del Berguedà 3094

Visita al complex turístic Berga Resort

Visita al complex turístic Berga Resort 3477

Visita al santuari de Santa Maria de Queralt

Visita al santuari de Santa Maria de Queralt 1814

Visita a La Casa de la Patum, a Berga

Visita a La Casa de la Patum, a Berga 1999

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia