Bombers

Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'una indústria càrnia a Olot (Garrotxa)

query_builder   17 febrer 2012 07:59

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'una indústria càrnia a Olot (Garrotxa)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi a la indústria “Embotits Planagumà” de a la ciutat d’Olot, que es troba situada al carrer Pujada Sant Valentí del polígon Pla de Baix. La nau afectada, de dues plantes, està adossada amb una altra nau on hi ha un taller mecànic però els Bombers han pogut evitar la propagació del foc i no ha patit danys.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 03.44 hores de la matinada, ha col·lapsat pràcticament tota la coberta de la nau, que té 200 m2 amb estructura de pilars i jàsseres, afectant també tota la primera planta on hi havia la maquinària. En canvi, l’incendi no ha causat danys als baixos de la indústria on hi havia les càmeres frigorífiques. Pel què fa a les parets mitgeres, aquestes tampoc no han patit danys estructurals.
 
Al lloc, han treballat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut donar per controlat l’incendi a les 04.27 hores de la nit, moment en què han revisat la resta d’instal·lacions i amb l’ajuda d’una màquina han retirat les principals planxes del sostre. I, al voltant de les 5.15 hores, l’incendi s’ha donat per extingit i s’espera que, al llarg del matí, l’arquitecte municipal vagi a fer una revisió de la nau.
 
En el moment de l’incendi, no hi havia ningú treballant, i no ha calgut desallotjar cap altra instal·lació de la zona. Així doncs, no hi ha hagut persones ferides.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de febrer de 2012
07.45 hores