Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

La Societat per al Foment del Pallars Jussà començarà a funcionar a l'abril

query_builder   27 febrer 2012 13:35

event_note Nota de premsa

La Societat per al Foment del Pallars Jussà començarà a funcionar a l'abril

El passat dissabte 25 de febrer es va presentar a Talarn el projecte de creació de la Societat per al Foment del Pallars Jussà, en el marc de les Segones jornades econòmiques del Pallars Jussà. La Societat començarà a funcionar al mes d'abril i comptarà, almenys, amb deu institucions públiques i onze empreses.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha impulsat, junt amb empresaris i ajuntaments de la comarca pallaresa, la creació d'una empresa publicoprivada de caràcter mercantil amb l'objectiu de desenvolupar projectes per a la zona i atreure-hi noves inversions per al desenvolupament territorial.

En aquests moments la nova entitat compta amb la participació del Consell Comarcal, de sis empresaris i de nou ajuntaments dels catorze municipis pallaresos (Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Conca de Dalt, Llimiana, Talarn, Sallàs de Pallars, la Torre de Capdella i Senterada). En principi es treballa amb la idea de començar amb un capital de 60.000 € i, en els pròxims anys, ampliar-lo fins a 120.000€.

La Societat per al Foment del Pallars Jussà serà presidida per l'empresari Josep González, president de la Patronal PIMEC. A més, tindrà un grup assessor format per destacades personalitats del sector empresarial i vinculades a la comarca del Pallars Jussà. La nova Societat pretén ésser complementària al projecte GlobaLleida, de característiques similars per al conjunt de la demarcació de Lleida.