Delegació a Lleida

La Cursa Bombers Lleida 2012 comptarà amb 2.500 participants, un 70% més que la de l'any passat

La Cursa Bombers Lleida 2012 comptarà amb 2.500 participants, un 70% més que la de l'any passat

query_builder   7 març 2012 15:10

event_note Nota de premsa

La Cursa Bombers Lleida 2012 comptarà amb 2.500 participants, un 70% més que la de l'any passat

 
· A banda, en la cursa infantil hi prendran part uns 600 nens i nenes, que podran gaudir de les activitats d’un parc solidari
 
· L’organització espera més de 10.000 visitants als Camps Elisis de Lleida durant els dies 17 i 18 de març
 
Unes 2.500 persones prendran part en la segona edició de la Cursa Bombers Lleida, que tindrà lloc el diumenge 18 de març, a partir de les 10.00 hores. Aquesta xifra suposarà un increment de més del 70% de participants respecte de l’edició de l’any passat, que va comptar amb 1.460 inscrits.
 
La cursa, que organitza l'Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida, sortirà i arribarà dels Camps Elisis de Lleida, a l’aparcament del Pavelló 3, i tindrà un recorregut de 10 km. per diversos carrers de Lleida.
 
El coordinador de l’esdeveniment, Jordi Martínez, ha destacat que en l’edició del 2012 ha augmentat el percentatge dels corredors procedents de fora de Lleida. Aquests suposaran un 30%, incloent-hi el 8% de la demarcació de Barcelona (195), el 6% de Tarragona (136), el 9% provinent de la comunitat d’Aragó (211) i el 5% d’altres indrets de l’Estat (123). Del 70% dels participants procedents de la demarcació de Lleida (1.710), un 42% ho són de la capital (707.
 
Cursa infantil i Parc Solidari
 
Per altra banda, es preveu la participació de prop de 600 infants en la Cursa Bombers Infantil, en què hi podran prendre part des de les categories de P-3 (80 metres) fins a les de cadets (1.400 metres). Aquesta cursa es celebrarà el dissabte 17, a les 11.30 hores, davant del Pavelló Nou dels Camps Elisis.
 
A diferència de la primera edició, en què les dues curses es van dur a terme en un mateix matí, enguany els organitzadors les han previst en dos dies diferents. Segons Jordi Martínez, amb aquesta separació es pretén donar un major protagonisme als infants participants, que  també podran gaudir del parc infantil solidari “Lo Marraquet Bomber” instal·lat al Pavelló Nou dels Camps Elisis. La recaptació assolida amb la venda de polseres solidàries serà destinada a les entitats socials Creu Roja, Troballes, Banc dels Aliments d Lleida i Educasport.
 
L’organització de la cursa, que espera més de 10.000 visitants entre els dos dies, ha previst l’espai Village, on s’ubicarà la Fira del Corredor i la Salut, amb el Running Salut Corner, tècniques de recuperació avançades, podòlegs i metges de l’esport, fisioteràpia i massatges, estands amb roba i sabatilles esportives tècniques i estands dels patrocinadors.
 
En l’acte de presentació de la Cursa Bombers Lleida 2012, el delegat del Govern, Ramon Farré, ha destacat que “la iniciativa, amb el seu esperit participatiu i solidari, encarna els valors que representen els bombers, com són l’esforç i l’entrega vers els altres”. Farré ha agraït la tasca de les més de 170 persones de l’organització que fan possible la cursa. També han assistit a l’acte el cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà; representants de les institucions col·laboradores, que, a banda de la Generalitat, són l’Ajuntament de Lleida, la Diputació i el Consell Comarcal del Segrià; i les empreses patrocinadores.
 
Es pot obtenir més informació referent a l’organització de la cursa en el web www.cursabomberslleida.com, que ja ha rebut més de 61.000 visites.

1  

Fitxers adjunts

Foto de la presentació de la Cursa Bombers Lleida 2012

Foto de la presentació de la Cursa Bombers Lleida 2012
JPG | 1027