Bombers

L'incendi de Viladecans afecta tres naus industrials (Baix Llobregat)

query_builder   10 març 2012 08:55

event_note Nota de premsa

L'incendi de Viladecans afecta tres naus industrials (Baix Llobregat)

·                 Ja s’ha restablert el trànsit ferroviari
 
·                 Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament
 
Un total de 42 dotacions continuen treballant per controlar l’incendi que, des de les 05.25 hores d’aquesta matinada en què s’ha rebut l’avís, afecta tres naus al polígon industrial Sector Centre de Viladecans.
 
Les naus estan a la illa formada pels carrers Llobatona, Ferrocarril, Agricultura i el carrer del Noi del Sucre. Segons les darreres informacions, el foc hauria començat a una nau de pintures, afectada totalment pel foc i on ha cedit el forjat del sostre, i hauria afectat les dues naus adjacents a banda i banda. Una de televisors en què ha cremat totalment la part del magatzem i lleument afectada la zona d’oficines. I l’altra, una antiga fàbrica de joguines que actualment s’utilitza de magatzem d’electrodomèstics, i que ha quedat lleument afectada per l’incendi. Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
Els vehicles de suport provinents de Bombers de Barcelona ja han retornat cap als seus parcs. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la policia local i del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
Segons informa Renfe, ja s’ha restablert la circulació dels trens de rodalies i llarga distància en sentit Tarragona.