Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El Departament d'Agricultura impulsa la tasca de les ADF i les seves federacions

query_builder   12 març 2012 10:14

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura impulsa la tasca de les ADF i les seves federacions

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha convocat els ajuts per al foment de les actuacions de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i les seves federacions corresponents a 2012, i n’ha aprovat les bases reguladores, com va publicar el passat dijous el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini de presentació de sol·licituds és d’1 mes.
 
Els ajuts d’aquesta Ordre són càrrec d'una partida pressupostària del DAAM per a l’any 2012, dotada amb un import màxim de 800.000 euros, distribuïts de la manera següent: 750.000 euros per a costos fixos de manteniment de material, costos variables de manteniment de material i adquisició d’equips individuals i altre material fungible per a ADF, i 50.000 euros per a programes de formació i coordinació operativa per a federacions.
 
Les ADF són agrupacions formades per propietaris forestals i els ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial per tal de prevenir i lluitar contra els incendis forestals.