Delegació a Barcelona

La vicepresidenta Joana Ortega, premiada en reconeixement al seu lideratge

query_builder   16 març 2012 10:00

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta Joana Ortega, premiada en reconeixement al seu lideratge

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega i diverses personalitats han rebut el 15 de març a Barcelona el premi al lideratge que atorga per primera vegada la institució acadèmica Espai Europeu d'Estudis Avançats (Eseea).  
ESEEA
El reconeixement al lideratge també ha recaigut  enguany en el periodista Luis del Olmo, la baronessa Thyssen, el tenor Jaume Aragall i altres personalitats de la cultura i l'empresa com la presidenta del grup Codorniu, Maria del Mar Raventós, l'escultor Xavier Coberó,  la vicepresidenta del Consell General de l'ONCE, Teresa Palahí, el vicepresident de Foment del Treball Joan Castells, el director general del grup Mémora de serveis funeraris, Eduardo Vidal i l'empresari immobiliari José Ortega.

En el seu parlament durant l’acte de lliurament, Joana Ortega ha assenyalat que "liderar significa prendre decisions i actuar fermament" i que a Catalunya "disposem d'un capital humà que no té límits".

Eseea ha subratllat la necessitat de reconèixer els líders que en els seus respectius àmbits han contribuït al desenvolupament del país en un context de crisi. Aquesta institució acadèmica europea agrupa sis escoles superiors de diferents disciplines, centrades en la gestió d'organitzacions, la tecnologia digital, la direcció d'imatge i protocol i les relacions institucionals.

La cerimònia de lliurament dels premis, a la qual va assistir el delegat del Govern, Salvador Jorba, va tenir lloc a la seu de l’Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals (ESPRI), que forma part d’Essea. El guardó va consistir en una escultura original de Cristòbal Gabarrón, creada expressament per aquesta ocasió.