Direcció General de Comunicació

Nomenament

NOMENAMENTS

query_builder   20 març 2012 13:41

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

 
Ferran Rodés i Vilà, president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
 
Nascut a  Barcelona l’any 1960.
 
Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i amb diversos cursos de formació especialitzada al Gresham College, IESE i la Universitat d’Stanford, entre d’altres.
 
Va començar la seva carrera professional l’any 1985 al banc americà Manufacturers Hanover Trust i va continuar, l’any 1990, a Banesto, on va fundar la Direcció de Banca Corporativa a Barcelona. El 1991 va crear i dirigir el nou departament de Banca de Negocis a la seu de Banesto a Madrid.
 
El 1994 és nomenat conseller delegat del grup Media Planning. També ha estat conseller delegat de Havas Media i ha ocupat càrrecs d’alta direcció en empreses del Grup Havas, cinquè grup global de comunicació, màrqueting i publicitat. La primavera de 2006 és nomenat conseller delegat del grup, càrrec que exerceix fins al març de 2011, quan n’és nomenat vicepresident.
 
És conseller d’Acciona i president del seu Comitè de Nomenaments i Retribucions i vocal del Comitè de Sostenibilitat. És president de Neometrics i conseller d'empreses del seu grup familiar com ISP, In-Store Media, Acceso, així com fundador del diari ARA i president del seu consell editorial.
 
És autor de diversos estudis i ponències sobre sostenibilitat i coautor del llibre Brand Valued, sobre sostenibilitat i comunicació.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia