Delegació a Barcelona

El delegat es reuneix amb l'alcalde d'Olesa de Montserrat

query_builder   14 març 2012 17:00

event_note Nota de premsa

El delegat es reuneix amb l'alcalde d'Olesa de Montserrat

L’alcalde d’Olesa de Montserrat, Salvador Prat,  i Salvador Jorba, han mantingut una reunió de treball el 14 de març a l’Ajuntament per tractar diferents qüestions relacionades amb el poble.  Entre d’altres, el consistori té el propòsit  d’actualitzar els plans d’emergència del municipi.
A més de l’intercanvi d’informació per acomplir els procesos i requisits per actualitzar els plans d’emergència, l’alcalde va plantejar les necessitats que tenen d’ampliar les instal·lacions dels serveis sociosanitaris de la residencia  Sant Agustí. Aquest geriàtric, presta servei des de l’any 2004.
També va ser objecte de la reunió diferents projectes en l’àmbit de les infraestructures de l’esport, així com el pla de situació viària d’Olesa.
 
Olesa disposa d’un camp municipal de tir amb arc i ha acollit recentment la tecnificació prèvia dels arquers de base de Catalunya, sota la direcció del l'entrenador coreà Myiunkwon Park, per participar a la 3ª Lliga Espanyola Cadet i Menors de 14 anys que els dies 24 i 25 de març tenen els catalans a Navarra. Entre els catalans hi ha quatre olesans: Alba Ubach, recent campiona d'Espanya, Jaume Abayà, medallistes amb Catalunya, Adriana Pla i Ramon Raluy.