Territori

Turquia

Turquia pren Catalunya com a referència per implementar la legislació sobre emissions industrials

query_builder   22 març 2012 09:25

event_note Nota de premsa

Turquia pren Catalunya com a referència per implementar la legislació sobre emissions industrials

•    El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, han rebut una delegació del ministeri de Medi Ambient turc

•    Turquia està acabant d’elaborar la Llei IPPC, de Prevenció i Control integrats de la Contaminació


Reunió delegació turca

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, han rebut una delegació del ministeri de medi ambient turc que visita aquests dies Catalunya per conèixer com s’ha implementat al nostre país la legislació europea sobre emissions industrials.
 
La visita s’emmarca en el Projecte Twinning de la Unió Europea, figura creada el 1997 per la Comissió Europea per tal d'assistir a les Administracions dels països candidats a formar part de la unió en l'adopció del patrimoni normatiu comunitari i en la reforma de les seves institucions. Espanya participa en aquest Projecte Twinning amb Turquia des de gener de 2011, i la Generalitat se centrarà en ajudar-los en l’elaboració de la guia sectorial de refinament de petroli. El pressupost total del projecte és d'1.425.000€, finançat íntegrament per la UE, i tindrà una durada de 24 mesos.
 
La delegació turca visitarà aquests dies la refineria de Repsol i les instal·lacions de Repsol Química a Tarragona, i la fàbrica d’acer CELSA, de Castellbisbal.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 197